luni, 18 iulie 2016

Unde ne cazam ieftin in Bucuresti ?

Chiar daca in weekenduri locuitorii capitalei prefera sa paraseasca orasul pentru imprejurimi, exista si altii care isi doresc sa viziteze Bucurestiul, intrucat acesta dispune de numeroase atractii, atat pentru tineri, cat si pentru familisti. Oricine isi poate gasi un loc de cazare in Bucuresti, posibilitatile fiind nelimitate, acestea fiind alese in functie de buget si de facilitatile oferite.

Unde ne cazam in Bucuresti?

Pe toata suprafata orasului sunt imprastiate hoteluri si pensiuni, ce promit conditii pentru toate gusturile, iar preturile sunt pentru toate buzunarele. In schimb, cele mai importante obiective turistice se afla in inima orasului, acolo unde sunt disponibile in special hoteluri, a caror camere se dovedesc a fi insa destul de costisitoare. Chiar daca in alte cartiere se gasesc si pensiuni mai accesibile, se impune necesitatea de a apela la transportul in comun pentru a putea ajunge catre zonele ce doresc a fi vizitate, iar acest aspect nu este foarte confortabil.

O alta oportunitate

Insa turistii si toti cei care ajung in capitala indiferent de motiv, pot apela la regim hotelier Bucuresti. Astfel, au oportunitatea de a inchiria un apartament direct in zona in care isi doresc sa isi petreaca timpul, iar preturile sunt mai mici decat in cazul unitatilor de cazare traditionale. Avantajele sunt nenumarate, de la spatii generoase, cea mai mica garsoniera avand minim 30 de metri patrati, la apartamente cu 4 camere si o suprafata de cel putin 100 de metri patrati.


Conditiile acestor apartamente sunt ilustrate in numarul de stele, fiind folosit un sistem similar cu cel al hotelierilor pentru a putea fi categorisite. Astfel, se gasesc si apartamente de lux, cu echivalentul camerelor de 5 stele, dar si apartamente de 3 stele, care ofera turistilor conditii foarte bune, de la aer conditionat, la internet wireless, loc de parcare sau televizor lcd. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu